Set 2 ghivece ceramice, model marmura

  • Un set de două vase ceramice - gri și
  • model de marmură. Sunt un decor interior funcțional.
Set 2 ghivece ceramice, model marmura
Set 2 ghivece ceramice, model marmura
Set 2 ghivece ceramice, model marmura
Set 2 ghivece ceramice, model marmura
Set 2 ghivece ceramice, model marmura
Set 2 ghivece ceramice, model marmura
189,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 37% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un set de două vase ceramice - de culoare gri cu model marmorat. Sunt un decor interior funcțional. În două dimensiuni: Setul include două ghivece în două dimensiuni. Cel mai mare are un diametru de 20 cm si o inaltime de 25 cm. Are 2,2 kg. Cel mai mic masoara 12 cm x 14,5 cm si cantareste 850 g. Ghivecele pot fi amplasate pe pervazul din interiorul apartamentului sau exterior. Forma si culoare elegante: Au forma unui cilindru. Au o mică adâncitură în partea de jos. Sunt de culoare gri, seamănă cu marmura. Întreținere ușoară: curățați cu o cârpă moale și umedă și puțin detergent. Pentru dezinfecție, puteți folosi un amestec de peroxid de hidrogen și apă într-un raport de 1:3. Fabricat din gresie: Gresia portelanita imita marmura, arata foarte elegant si este mai rezistenta decat marmura. Ghivecele sunt durabile și puternice. Rezistente la condițiile meteorologice. Decor funcțional: nu puteți doar să plantați diverse plante în ele. Pot fi folosite si ca vaza pentru flori sau ierburi ornamentale. Cele mai mici dintre ele pot fi folosite ca recipient pentru depozitarea, de exemplu, a pensulelor de machiaj. Ghivecele din ceramică cu model marmurat sunt un produs al mărcii franceze Atmosphera. Le poți folosi în orice mod dorești, ca sfeșnic sau recipient pentru accesorii.
Producător
Cod produs
77363
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
ceramică
Latime (cm)
20
Inaltime (cm)
25
Diametru (cm)
20
Mod de folosire
Interior
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel