Difuzor de arome Cosy cu betisoare, 15 săptămâni, 500 ml

  • Difuzor de arome Cosy cu betisoare, 15 săptămâni, 500 ml
Difuzor de arome Cosy cu betisoare, 15 săptămâni, 500 ml
Difuzor de arome Cosy cu betisoare, 15 săptămâni, 500 ml
Difuzor de arome Cosy cu betisoare, 15 săptămâni, 500 ml
Difuzor de arome Cosy cu betisoare, 15 săptămâni, 500 ml
179,99 RON
139,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Difuzor de parfum cu bețișoare Cosy - design neobișnuit și aromă frumoasă de eucalipt proaspăt sau portocală suculentă

  • Aromatizare de lungă durată și intensă: Difuzorul de parfum Cozy de 500 ml oferă aromatizare pe termen lung a încăperii până la 15 săptămâni, astfel încât să vă puteți bucura de un parfum frumos pentru o perioadă lungă de timp.< /li>
  • Recipient de sticlă elegant: Difuzorul este plasat într-un recipient de sticlă elegant, care nu numai că arată impresionant în cameră, dar vă permite și să vedeți cantitatea de ulei rămasă.
  • Betisoare de ratan: Difuzorul este echipat cu betisoare de ratan natural care absorb eficient uleiul parfumat si elibereaza uniform aroma in mediu, creand o atmosfera placuta in jur.
  • Selectarea parfumului: Puteți alege dintre două variante de parfum: eucalipt sau ulei de parfum de portocale, astfel încât să puteți ajusta aroma la preferințele și la dispoziția dvs.
  • Ușor de utilizat: Difuzorul este ușor de utilizat - trebuie doar să puneți bețișoarele în recipientul cu ulei, apoi să le întoarceți din când în când pentru a menține intensitatea parfumului.
Producător
Cod produs
77388
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
sticlă
Capacite (ml)
500
Inaltime (cm)
34
Diametru (cm)
10
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel