Ceas de perete modern Edith, negru, Ø 30 cm

  • Ceas de perete modern Edith, negru, Ø 30 cm
Ceas de perete modern Edith, negru, Ø 30 cm
Ceas de perete modern Edith, negru, Ø 30 cm
Ceas de perete modern Edith, negru, Ø 30 cm
Ceas de perete modern Edith, negru, Ø 30 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Ceas modern pentru camera de zi Edith - un plus clasic pentru interioarele elegante

  • Design modern: Acest ceas de sufragerie Edith vă va însufleți interiorul cu designul său modern. Designul său simplu, dar elegant, îl face să se potrivească perfect cu o varietate de stiluri de decor, adăugând prospețime și caracter oricărui spațiu.
  • Fisaj negru: Ceasul are un cadran negru care îi conferă o estetică minimalistă și atemporală. Această culoare clasică contrastează perfect cu pereții albi sau colorați, creând un punct focal izbitor în camera de zi.
  • Ramă contrastantă: Ceasul Edith se îmbină frumos cu cadranul negru. Acest element contrastant adaugă eleganță și rafinament, atrăgând atenția și dând ceasului un caracter unic.
  • Indicatoare de oră clare: Ceasul este proiectat cu marcatoare de oră clare, ceea ce facilitează citirea rapidă a orei. Indiferent dacă vă grăbiți sau vă bucurați de liniștea sufletească, veți avea întotdeauna controlul total asupra timpului curent.
  • Diametru 30 cm: Acest ceas are un diametru compact de 30 cm, ceea ce îl face să aibă dimensiunea perfectă pentru a fi amplasat pe peretele din camera de zi. Este suficient de mare pentru a umple vizibil spațiul fără a domina alte elemente ale decorului.
Producător
Cod produs
77401
Sursa de putere
baterii
Baterii
neincluse
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
30
Diametru (cm)
30
Battery Type
1 x AA
electroreport
a
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel