Rama foto multipla Rivi, 59 x 64 cm

  • Rama foto multipla Rivi, 59 x 64 cm
Rama foto multipla Rivi, 59 x 64 cm
Rama foto multipla Rivi, 59 x 64 cm
Rama foto multipla Rivi, 59 x 64 cm
Rama foto multipla Rivi, 59 x 64 cm
539,99 RON
189,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 65% (350,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Multirama pentru fotografii Rivi - o prezentare creativă a amintirilor tale preferate

  • Design creativ cu o formă neobișnuită: Multirama Rivi se remarcă prin designul său original, în care două dintre cele șapte rame au o rotunjire neobișnuită în partea de sus. Acest lucru va face fotografiile dvs. să iasă în evidență.
  • Spațiu pentru 7 fotografii preferate: Multirama Rivi oferă spațiu pentru afișarea a până la 7 dintre fotografiile tale preferate. Poți pune în ea o varietate de fotografii care au o semnificație specială pentru tine și vrei să le admiri în fiecare zi.
  • Dimensiuni adecvate 59 x 64 cm: Rama este perfect proporțională cu dimensiuni de 59 x 64 cm, ceea ce oferă spațiul potrivit pentru afișarea fotografiilor fără a copleși întreaga compoziție.
  • Culoarea maro: Produsul vine într-o culoare maro care îi conferă un aspect cald și confortabil. Se potrivește cu diverse tipuri de interioare, adăugând un accent subtil și farmec estetic.
  • Ușor de asamblat și schimbat fotografii: Montarea pe perete este ușoară și intuitivă și puteți schimba liber fotografiile plasate în cadru.
Producător
Cod produs
77411
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
Numărul de sloturi foto
7
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
59
Inaltime (cm)
64
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel