Album foto Lour, 200 de fotografii, coperta din bumbac

  • Album foto Lour, 200 de fotografii, coperta din bumbac
Album foto Lour, 200 de fotografii, coperta din bumbac
Album foto Lour, 200 de fotografii, coperta din bumbac
Album foto Lour, 200 de fotografii, coperta din bumbac
Album foto Lour, 200 de fotografii, coperta din bumbac
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Album foto - păstrează-ți cu stil amintirile preferate

  • Capacitate de 200 de fotografii: Albumul Lour oferă spațiu pentru stocarea a până la 200 dintre fotografiile tale preferate, permițându-ți să aduci multe amintiri din momentele importante din viața ta.
  • Copertă din bumbac: Coperta albumului este realizată din bumbac de înaltă calitate, ceea ce îi conferă o textură plăcută. Adaugă o notă elegantă stocării fotografiilor.
  • Culoare elegantă cu un model ornamental: Albumul este disponibil în două variante de culoare (bej sau portocaliu). Este decorat cu un ornament care îi conferă un aspect unic și eleganță.
  • Format practic: Albumul Lour are un format convenabil care vă permite să stocați fotografii de diferite dimensiuni. Puteți plasa liber atât printuri mici, cât și fotografii mai mari în el, adaptându-l la nevoile dvs.
  • Fotografii ușor de plasat: Datorită capacității de a lipi fotografii, plasarea fotografiilor în acest album este simplă și convenabilă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la lipire, doar introduceți fotografiile în locul potrivit și bucurați-vă de rezultatul final estetic.
Producător
Cod produs
77417
Numărul de sloturi foto
200
număr de pagini
50
Culoarea dominantă
portocaliu
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
20
Latime (cm)
2,5
Inaltime (cm)
25
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel