Album foto Bota, 200 fotografii, coperta bumbac

  • Album foto Bota, 200 fotografii, coperta bumbac
Album foto Bota, 200 fotografii, coperta bumbac
Album foto Bota, 200 fotografii, coperta bumbac
Album foto Bota, 200 fotografii, coperta bumbac
Album foto Bota, 200 fotografii, coperta bumbac
94,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Albumul foto Bota - amintiri frumoase într-un cadru floral

  • Pastrați 200 de fotografii preferate: Acest album oferă spațiu pentru până la 200 de fotografii, permițându-vă să păstrați și să afișați multe amintiri frumoase. Acum puteți avea toate fotografiile preferate într-un singur loc.
  • Copertă din bumbac cu motiv floral: Coperta acestui album este confecționată din bumbac de înaltă calitate, cu un motiv floral frumos. Decorațiile bogate îi conferă eleganță și caracter unic, făcându-l nu numai practic, ci și un plus estetic pentru colecția ta.
  • Cu mai multe pagini: Cu 50 de pagini la dispoziție, acest album vă oferă spațiu suficient pentru a crea narațiuni și povești complete cu fotografii. Puteți crea aspecte creative, puteți adăuga note sau comentarii pentru a vă condimenta și mai mult amintirile.
  • Dimensiune compactă: Albumul măsoară 22,5 cm lungime x 20 cm înălțime, fiind ușor de depozitat și transportat. Îl poți lua cu tine în excursie, pentru întruniri de familie sau îl poți prezenta pe un raft ca element decorativ.
  • Un cadou unic: Acest album foto frumos decorat va fi un cadou grozav pentru o persoană dragă care apreciază amintirile frumoase și îi pasă de păstrarea lor. Este un cadou personal și unic care poate fi oferit cu ocazia diverselor sărbători și evenimente.
Producător
Cod produs
77419
Numărul de sloturi foto
200
număr de pagini
50
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
22,5
Latime (cm)
2,5
Inaltime (cm)
20
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel