Glob decorativ mare, metal, 70 cm

  • Glob decorativ mare, metal, 70 cm
Glob decorativ mare, metal, 70 cm
Glob decorativ mare, metal, 70 cm
Glob decorativ mare, metal, 70 cm
Glob decorativ mare, metal, 70 cm
Glob decorativ mare, metal, 70 cm
Glob decorativ mare, metal, 70 cm
209,99 RON
149,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (60,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Glob decorativ mare - o idee clară a lumii într-o formă frumoasă

  • Stil elegant: Globul decorativ mare impresionează prin designul său elegant, realizat din metal rezistent. Construcția sa solidă garantează utilizarea pe termen lung și aspectul estetic.
  • Dimensiune impresionantă: Globul are 70 cm înălțime, ceea ce îl face un element decorativ distinct în cameră. Prezența sa atrage atenția și este un decor neobișnuit.
  • Culoare elegantă negru și auriu: Globul decorativ este prezentat într-o culoare unică, negru și auriu, care îi adaugă eleganță și caracter. Se potrivește perfect în diverse amenajări interioare, creând un accent impresionant în spațiu.
  • Bază stabilă pe un trepied: Globul se află pe o bază trepied, ceea ce îi asigură stabilitatea și siguranța. Îl poți așeza pe podea, pe dulap sau pe birou, adăugând un farmec unic și un element educațional interiorului.
  • Călătorește aparent în mintea ta: Observând acest glob frumos, poți evoca un sentiment de călătorie și poți descoperi noi locuri în imaginația ta. Globul decorativ creează o atmosferă de aventură și curiozitate, adăugând o atmosferă magică.
Producător
Cod produs
77421
Culoarea dominantă
aur
Material dominant
metal
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
27
Inaltime (cm)
70
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel