Vaza decorativa din ratan Seav, 26 cm

  • Vaza decorativa din ratan Seav, 26 cm
Vaza decorativa din ratan Seav, 26 cm
Vaza decorativa din ratan Seav, 26 cm
Vaza decorativa din ratan Seav, 26 cm
Vaza decorativa din ratan Seav, 26 cm
129,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Vază decorativă din împletitură de ratan - farmec natural și funcționalitate

  • Decor natural: Această vază este realizată dintr-o țesătură frumoasă de ratan, care adaugă un farmec natural și o textură plăcută. Modelul său unic de împletitură creează un efect vizual interesant.
  • Înălțime 26 cm: Vaza are o înălțime de 26 cm, ceea ce o face cu dimensiunea potrivită pentru a afișa flori uscate, ierburi sau crenguțe. Prin crearea de compoziții cu ierburi uscate, vei crea un decor unic și durabil, care va adăuga confort și farmec interiorului tău.
  • Culoarea bej: Această vază are o culoare bej moale care aduce subtilitate și naturalețe interiorului tău. Se potrivește cu o varietate de stiluri de decor, de la rustic la scandinav, adăugând armonie și căldură.
  • Vază pentru flori uscate: Aceasta nu este o vază tradițională pentru turnarea apei, dar este perfectă pentru a prezenta flori uscate, ierburi sau crenguțe. Puteți experimenta diferite combinații de flori uscate, creând decorațiuni originale și durabile, care vor încânta pentru o lungă perioadă de timp.
  • Decor funcțional: Vaza decorativă Seav nu numai că adaugă farmec și stil interiorului tău, dar are și o funcție practică ca loc pentru florile uscate. Datorită acesteia, vă puteți bucura de frumusețea naturii fără a fi nevoie să udați în fiecare zi.
Producător
Cod produs
77431
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
ratan
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
15
Inaltime (cm)
26
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel