Suport pentru ghiveci, rattan, Ø 34 cm

  • Suport decorativ pentru ghiveci cu diametrul de 34 de centimetri
Suport pentru ghiveci, rattan, Ø 34 cm
Suport pentru ghiveci, rattan, Ø 34 cm
Suport pentru ghiveci, rattan, Ø 34 cm
Suport pentru ghiveci, rattan, Ø 34 cm
259,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Un suport decorativ pentru ghiveci cu diametrul de 34 de centimetri - este un decor elegant pentru sufragerie. În culoarea lemnului deschis. Dimensiuni practice: Are un diametru de 34 cm si o inaltime de 46 cm. Este usor, cantareste 1100 g. Poate fi asezat pe un pervaz, raft sau masa. Fabricat din materiale bune: Structura este realizată din placaj, care este mai durabil decât alte materiale asemănătoare lemnului și rezistent la umiditate. Impletitura, care seamana cu rachita, este realizata din rattan rezistent la apa. Forma si culoare interesante: Baza are forma de cilindru si are patru picioare. Este de culoare bej, care amintește de lemn. Decor funcțional: poate fi folosit nu numai ca ghiveci decorativ. Perfect ca recipient pentru depozitarea accesoriilor sau a unui felinar. Poti pune o ghirlanda de lumini in interiorul sau si sa te bucuri de atmosfera placuta. Are picioare: Are patru picioare, datorită cărora recipientul arată bine atât pe masă, cât și pe podea. Este stabil. Un suport pentru ghiveci, un vas din rattan Lour cu diametrul de 34 cm este un produs al brandului francez Atmosphera. Este ușor de întreținut - trebuie curățat cu o cârpă umedă cu detergent.
Producător
Cod produs
77433
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
ratan
Lungime (cm)
34
Inaltime (cm)
46
Diametru (cm)
34
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel