Suport pentru umbrela de plaja, plastic, 42 cm

  • Suport pentru umbrelă de plajă - Este un accesoriu obligatoriu pentru umbrela ta când
  • mergi la lac, plajă sau piscină. Este ușor de asamblat.
Suport pentru umbrela de plaja, plastic, 42 cm
Suport pentru umbrela de plaja, plastic, 42 cm
Suport pentru umbrela de plaja, plastic, 42 cm
Suport pentru umbrela de plaja, plastic, 42 cm
49,99 RON
31,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 36% (18,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Suport pentru umbrela de plaja - este un accesoriu esential pentru o umbrela atunci cand mergi la lac, plaja sau piscina. Este ușor de asamblat. Dimensiune practica: Are 9,5 cm latime si 42 cm inaltime. Potrivit pentru umbrele cu diametrul stâlpului de la 19 mm până la 32 mm. Ocupă puțin spațiu, se potrivește într-o geantă de plajă. Are un capăt ascuțit și un mâner: îl poți monta rapid. Capătul ascuțit vă va face mai ușor să îl introduceți în nisip sau sol. Manerul permite transportul mai usor. Disponibil în diferite culori: Disponibil în patru culori: alb, roz, violet și verde. Îl poți asorta cu culoarea umbrelei tale. Culorile sunt vii și intense. Fabricat din plastic: este fabricat din plastic dur care este durabil. Este rezistent la deteriorări mecanice, iar culorile nu se estompează rapid. Întreținere ușoară: curățați-l cu o cârpă umedă și detergent ușor. Puteți folosi o perie. Un suport pentru umbrele de plaja din plastic, 42 cm lungime, este un produs marca Hesperide. Va fi perfect pentru vacante la malul apei. Puteți monta cu ușurință o umbrelă în bază.
Producător
Cod produs
77490
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
9,5
Inaltime (cm)
42
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel