Coș pentru cabina de duș, 100% PP, impermeabil

  • Coș pentru cabina de duș, 100% PP, impermeabil
Coș pentru cabina de duș, 100% PP, impermeabil
Coș pentru cabina de duș, 100% PP, impermeabil
Coș pentru cabina de duș, 100% PP, impermeabil
Coș pentru cabina de duș, 100% PP, impermeabil
49,99 RON
29,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș de duș - ordine în fiecare baie

  • Depozitare practică și funcțională: Acest coș de duș este soluția perfectă pentru depozitarea articolelor de baie și a altor obiecte mici în baie. Puteți pune cu ușurință săpun, șampoane, bureți și multe alte articole în el, păstrând spațiul de baie ordonat.
  • Material durabil și rezistent la apă: Coșul este fabricat din 100% PP de înaltă calitate, ceea ce asigură durabilitate și rezistență la umiditate. Este rezistent la apă, ceea ce înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji ca coșul să fie deteriorat de apă. Îl poți folosi în siguranță lângă duș.
  • Pentru agățare: Acest coș are un cârlig special pentru agățat ușor. Îl poți așeza pe un suport de duș, cuier sau bar, ceea ce economisește spațiu pe rafturi și blaturi. Puteți fi sigur că articolele dvs. vor fi întotdeauna la îndemână.
  • Disponibil în diferite culori: Coșul este disponibil în mai multe culori din care puteți alege, inclusiv alb, negru, bej și gri. Îl poți potrivi cu decorul băii tale sau poți alege o culoare contrastantă pentru a adăuga un pic de caracter interiorului tău.
  • Dimensiuni practice: Coșul măsoară 28 cm (lungime) x 12 cm (lățime) x 31 cm (înălțime), ceea ce oferă spațiu de depozitare adecvat. Vă puteți depozita cu ușurință articolele de baie în el și, în același timp, nu va ocupa prea mult spațiu în baie.
Cod produs
77495
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
28
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
31
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel