Oglinda pentru usa, 94 x 34 x 1,7 cm

  • Oglinda pentru usa, 94 x 34 x 1,7 cm
Oglinda pentru usa, 94 x 34 x 1,7 cm
Oglinda pentru usa, 94 x 34 x 1,7 cm
Oglinda pentru usa, 94 x 34 x 1,7 cm
Oglinda pentru usa, 94 x 34 x 1,7 cm
449,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 71% (320,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Oglindă înaltă pentru agățat pe ușă - va funcționa pe orice ușă din orice interior!

  • Design și funcționalitate unice: Această oglindă înaltă a fost special concepută pentru a fi agatata pe ușă, ceea ce economisește spațiu în baie sau dormitor. Este o soluție ideală pentru cei care doresc să folosească o oglindă fără a ocupa spațiu suplimentar pe perete.
  • Dimensiuni precise: Oglinda are dimensiuni de 94 x 34 x 1,7 cm, ceea ce asigură o suprafață de reflexie adecvată. Vă puteți privi liber silueta și vă puteți verifica aspectul din diferite perspective.
  • Cadru clasic din aluminiu: Oglinda este decorată cu un cadru din aluminiu negru, alb sau argintiu, care îi conferă un aspect modern și clasic. Rama este solidă și durabilă, ceea ce asigură o utilizare pe termen lung fără teama de deteriorare.
  • Asamblare și dezasamblare ușoară: Oglinda este echipată cu elemente de fixare speciale care îi permit să fie agățată cu ușurință de ușă. Fără a fi nevoie să găuriți sau să instalați elemente suplimentare, puteți monta sau îndepărta rapid oglinda după cum este necesar.
  • Soluție practică și funcțională: Această oglindă nu servește doar ca o verificare vizuală, ci și mărește optic spațiul, adăugând luminozitate și profunzime încăperii. Este de neînlocuit în timpul îngrijirii zilnice și pregătirii pentru a începe ziua.
Cod produs
77500
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
aluminiu
Lungime (cm)
34
Inaltime (cm)
94
Adancime (cm)
1,7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel