Furtun de dus din otel inoxidabil, 200 cm

  • Furtun de dus din otel inoxidabil, 200 cm
Furtun de dus din otel inoxidabil, 200 cm
Furtun de dus din otel inoxidabil, 200 cm
Furtun de dus din otel inoxidabil, 200 cm
Furtun de dus din otel inoxidabil, 200 cm
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Furtun de duș din oțel inoxidabil - perfect pentru orice baie!

  • Inoxidabil durabil: Acest furtun de duș este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate pentru durabilitate, rezistență la coroziune și rezistență la uzură. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ruginire sau crăpare.
  • Lungime practică: Furtunul lung vă oferă suficientă libertate de mișcare atunci când utilizați dușul. Datorită acestui lucru, va puteți spăla confortabil și convenabil, fără restricții.
  • Conectori universali: Furtunul este echipat cu conectori standard care se potrivesc cu majoritatea capetelor de duș și mânerelor. Este ușor de atașat și detașat pentru o instalare și întreținere ușoară.
  • Culoare argintie estetică: Furtunul de duș are o culoare argintie elegantă, care se potrivește perfect cu diverse stiluri de baie. Adaugă un aspect sofisticat și estetică spațiului tău de baie.
  • Multifuncțional și ușor de curățat: Furtunul de duș din oțel inoxidabil este ușor de păstrat curat. Îl poți spăla în mod regulat pentru a-l păstra proaspăt. În plus, furtunul este flexibil, ceea ce îl face ușor de manipulat atunci când folosiți dușul.
Cod produs
77504
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
200
Latime (cm)
2,3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel