Cantar digital de bucatarie, pe baterie, max. 5 kg

  • Cantar digital de bucatarie, pe baterie, max. 5 kg
Cantar digital de bucatarie, pe baterie, max. 5 kg
Cantar digital de bucatarie, pe baterie, max. 5 kg
Cantar digital de bucatarie, pe baterie, max. 5 kg
Cantar digital de bucatarie, pe baterie, max. 5 kg
129,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Măsurători precise în bucătărie - cântar digital de bucătărie cu baterie. Dimensiuni compacte: Măsurând 21,7 x 21,7 x 2 cm, acest cântar este ideal pentru orice bucătărie, chiar și una mică. Cu ajutorul lui, puteți cântări cantitatea potrivită de zahar sau făină. Nimic nu va fi irosit. Capacitate maximă de încărcare: Cântarul este conceput pentru a cântări articole cu o greutate maximă de 5 kg, ceea ce îl face ideal pentru majoritatea aplicațiilor de bucătărie. Material de înaltă calitate: Fabricat din sticlă durabilă și plastic. Acest cântar nu este doar estetic, ci și durabil și ușor de păstrat curat. Alimentare cu baterii: Produsul funcționează cu 2 baterii AAA - 1,5V, care nu sunt incluse în set. Aceasta înseamnă că poate fi folosit oriunde fără a fi nevoie de electricitate. Design minimalist: Culoarea albă adaugă eleganță oricărei bucătării și se potrivește cu majoritatea designurilor interioare.
Cod produs
77523
Baterie
neincluse
Tip alimentare
2 baterii AAA
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
sticlă
Lungime (cm)
21,7
Latime (cm)
21,7
Inaltime (cm)
2
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel