Etajera pe colt pentru baie, din metal Mayaj, 70,5 cm

  • Etajera pe colt pentru baie, din metal Mayaj, 70,5 cm
Etajera pe colt pentru baie, din metal Mayaj, 70,5 cm
Etajera pe colt pentru baie, din metal Mayaj, 70,5 cm
Etajera pe colt pentru baie, din metal Mayaj, 70,5 cm
Etajera pe colt pentru baie, din metal Mayaj, 70,5 cm
199,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Raft pentru duș de colț Mayaj - profitați la maximum de spațiul liber dintr-o baie mică. Utilizarea optima a spatiului: Raftul de baie Mayaj este solutia perfecta care iti va permite sa folosesti eficient spatiul de langa dus sau din colturile cazii. Robuste și durabile: Fabricat din fier, raftul este extrem de durabil. În fiecare dintre coșuri puteți pune până la 5 kg de cosmetice și alte produse de baie pe care doriți să le aveți la îndemână în timpul băii. Aspect elegant: Culoarea neagră conferă raftului un aspect elegant și modern care se potrivește perfect în orice interior de baie. Instalare ușoară: Raftul de baie este ușor de asamblat cu diblurile și șuruburile incluse. Instrucțiunile incluse fac instalarea ușor de realizat. Dimensiuni perfecte pentru băile mici: Datorită dimensiunilor sale (30,5 cm - lungime; x 23,5 cm - lățime; x 70,5 cm - înălțime), raftul este ideal pentru majoritatea colțurilor, oferind spațiu suplimentar de depozitare. Raftul nu ocupă mult spațiu și, totuși, datorită lui câștigi spațiu suplimentar.
Cod produs
77582
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
30,5
Latime (cm)
23,5
Inaltime (cm)
70,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel