Rasnita manuala pentru piper Bistrot, Ø 6 cm

  • Rasnita manuala pentru piper Bistrot, Ø 6 cm
Rasnita manuala pentru piper Bistrot, Ø 6 cm
Rasnita manuala pentru piper Bistrot, Ø 6 cm
Rasnita manuala pentru piper Bistrot, Ø 6 cm
Rasnita manuala pentru piper Bistrot, Ø 6 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Rasnita clasică de sare și piper Bistrot - subliniază gustul preparatelor tale. Material de înaltă calitate: Această rasnita manuală de piper Bistrot este fabricată din oțel inoxidabil și polipropilenă, ceea ce îi garantează durabilitatea și rezistența, chiar și în cazul utilizării zilnice. Eleganta și funcționala: Cu designul său elegant și simplu, această râșniță va fi un plus excelent pentru orice bucătărie. Dimensiunile sale compacte (Ø 6 cm si inaltime 22,5 cm) permit depozitarea si utilizarea usoara. Ușurință în utilizare: Râșnița vă permite să măcinați ardeiul manual. Aceasta înseamnă că poți controla grosimea măcinarii și o poți ajusta în funcție de tipul de mâncare sau de preferințele tale culinare. Capacitate mare: Rasnita are o capacitate de 45 g pentru piper sau 90 g pentru sare, permitand reumpleri rare si o utilizare usoara la pregatirea meselor. Ușor de curățat: Râșnița este ușor de curățat, făcând-o ușor de întreținut și păstrat curat.
Cod produs
77628
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
6
Latime (cm)
6
Inaltime (cm)
22,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel