Individual de masa Olivia, Ø 38 cm

  • Individual de masa Olivia, Ø 38 cm
Individual de masa Olivia, Ø 38 cm
Individual de masa Olivia, Ø 38 cm
Individual de masa Olivia, Ø 38 cm
Individual de masa Olivia, Ø 38 cm
Individual de masa Olivia, Ø 38 cm
Individual de masa Olivia, Ø 38 cm
49,99 RON
28,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Individual de masa Olivia, Ø 38 cm. Creați aranjamente de masă mai interesante: Cu acest individual, puteți experimenta diferite modele, culori și texturi pentru a crea aranjamente unice pe masa dvs. Olivia vă va însufleți mesele, dându-le un aspect unic și făcând ca masa să vă încânte oaspeții cu eleganța și farmecul său. Fii creativ și creează experiențe culinare memorabile. Individual din hartie: Produsul este realizat dintr-un material care nu pare a fi asociat cu elemente de decor de masa, decat daca este pentru copii. Dar este hârtia care introduce lejeritate, este ecologică și funcționează bine ca protecție a mesei. Protectie practica a mesei: Nu numai ca adauga stil, ci are si un rol practic. Datorită acestuia, masa dumneavoastră va rămâne curată și protejată împotriva petelor, zgârieturilor și a micilor reziduuri alimentare. Ușurința sa de utilizare și depozitare îl fac un element indispensabil în timpul meselor de zi cu zi. Îngrijire ușoară: Este ușor de păstrat curat - pur și simplu rulați-l și depozitați-l după utilizare. Este o modalitate rapidă și convenabilă de a vă menține masa ordonată. Sub o farfurie sau un vas: Diametrul de 38 cm va functiona atat ca un capac pentru un bol cat si ca o farfurie.
Cod produs
77645
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
38
Inaltime (cm)
0,3
Diametru (cm)
38
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel