Tava decorativa Kord, rotunda, Ø 35 cm

  • Tava decorativa Kord, rotunda, Ø 35 cm
Tava decorativa Kord, rotunda, Ø 35 cm
Tava decorativa Kord, rotunda, Ø 35 cm
Tava decorativa Kord, rotunda, Ø 35 cm
Tava decorativa Kord, rotunda, Ø 35 cm
79,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Tavă decorativă Kord - un plus elegant pentru orice interior. Eleganță: Tava Kord este complementul perfect pentru interiorul tău. Puteți servi farfurii cu gustări sau băuturi pe ea, dar o puteți folosi și ca element decorativ. Materiale de înaltă calitate: Combinația de hârtie și fier asigură durabilitate și rezistență la deteriorare. Tava este ușor de păstrat curat. Versatilitate: Dimensiunea Ø 35 cm face tava practică. Perfecta pentru a transporta cești sau pentru a pune farfurii atunci când visezi la micul dejun în pat. Design modern: Culorile strălucitoare și liniile simple creează un aspect minimalist și elegant, care va adăuga eleganță oricărui interior. Greutatea produsului: Tava cântărește 460 de grame, ceea ce asigură stabilitate și încredere că nu se va răsturna sub greutatea articolelor servite pe ea.
Cod produs
77668
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
hârtie
Lungime (cm)
35
Inaltime (cm)
7
Diametru (cm)
35
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel