Cuier de perete, 8 cârlige, 80 cm

  • Cuier de perete, 8 cârlige, 80 cm
Cuier de perete, 8 cârlige, 80 cm
Cuier de perete, 8 cârlige, 80 cm
Cuier de perete, 8 cârlige, 80 cm
Cuier de perete, 8 cârlige, 80 cm
129,99 RON
74,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 42% (55,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cuier de perete, 8 cârlige, 80 cm. Versatil: Cuierul de perete cu 8 cârlige este o soluție practică și versatilă pentru depozitarea hainelor și accesoriilor. Acesta va găzdui paltoane, genți, pălării și multe alte articole, ajutând să vă păstrați casa ordonată. Design elegant: Cuierul are o culoare neagră elegantă, care se potrivește cu ușurință cu o varietate de stiluri interioare. Proiectat cu minimalismul și funcționalitatea. Confort la asamblare: Cuierul este ușor de asamblat și montat pe perete datorită instrucțiunilor clare. Nu sunt necesare instrumente sau abilități speciale. Materiale durabile: Cuierul este realizat dintr-o combinație de pin (bandă) și MDF (nasturi negri), ceea ce îi asigură durabilitatea. Suficient de lungă: 80 cm înălțime și 6,5 cm adâncime, oferă mult spațiu pentru depozitarea articolelor de îmbrăcăminte în timp ce ocupă puțin spațiu pe perete.
Cod produs
77676
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
80
Latime (cm)
6,5
Inaltime (cm)
8
Metoda de ambalare
pentru auto-asamblare
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel