Set montaj pentru copertina de gradina Curacao, 3 buc

  • Kit de fixare pentru copertina de umbră Curacao
Set montaj pentru copertina de gradina Curacao, 3 buc
129,99 RON
99,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 23% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Kit de fixare pentru copertina de umbră Curacao. Elemente de montare: Setul include tot ce aveți nevoie pentru a monta copertina de umbră deasupra balconului, terasei sau a unei părți din grădină. Manopera solida: Elementele de montare sunt realizate din otel inoxidabil solid. Ele nu sunt doar puternice și durabile, ci și rezistente la umiditate și, prin urmare, inoxidabile. Siguranța este cheia: pentru confortul tău și siguranța celor dragi, folosește un kit de fixare profesional. Datorită acesteia, puteți monta rapid copertina așa cum este prevăzut. 3 elemente: Setul include o carabină, un cârlig cu două fețe cu reglare în tipul de tendizor și un element care trebuie înșurubat pe perete, fațadă sau altă suprafață solidă. Set universal: Elementele prezentate sunt potrivite pentru toate copertinele din seria Curacao. Un tendizor reglabil vă permite să strângeți sau să slăbiți copertina. Carabina detasabila este o solutie care va permite sa dezasamblati copertina rapid si eficient.
Producător
Cod produs
77688
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
21,5
Latime (cm)
17
Inaltime (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel