Mini biliard, 51 x 31 cm

  • Mini biliard, 51 x 31 cm
Mini biliard, 51 x 31 cm
Mini biliard, 51 x 31 cm
Mini biliard, 51 x 31 cm
Mini biliard, 51 x 31 cm
169,99 RON
129,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 24% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Mini biliard - distracție garantată la îndemână. Divertisment portabil: Acest mini biliard este soluția perfectă de divertisment acasă, la birou, în vacanță sau oriunde. Datorită dimensiunilor sale mici de 51 x 31 cm, se potrivește cu ușurință pe majoritatea meselor și suprafețelor. Pentru toată lumea: Indiferent dacă ești un jucător experimentat sau abia la început, acest joc este pentru tine. Modul perfect de a petrece timp cu familia și prietenii. Materiale durabile: Fabricat din trei materiale diferite - polipropilenă, polistiren și MDF - mini-biliardul este durabil și proiectat să reziste mulți ani, chiar dacă îl folosiți în mod repetat. Ușor de operat: Jocul nu necesită asamblare complicată sau unelte speciale. Pune-l pe o suprafață plană, apoi bucură-te de joc. Dimensiuni și greutate: Măsurând 51 cm pe 31 cm și 9,5 cm înălțime, mini-biliardul este ușor de transportat și depozitat. 2,25 kg, este stabil în timpul jocului, dar ușor de transportat.
Producător
Cod produs
77726
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
51
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
9,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel