Felinar din rattan Etel, inaltime 23 cm

  • Felinar din rattan Etel, inaltime 23 cm
Felinar din rattan Etel, inaltime 23 cm
Felinar din rattan Etel, inaltime 23 cm
Felinar din rattan Etel, inaltime 23 cm
Felinar din rattan Etel, inaltime 23 cm
119,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Felinar din rattan Etel, inaltime 23 cm. Frumusețe naturală: Felinar Etel, din fier și ratan bej, aduce o eleganță naturală grădinii sau terasei tale. Finisajul bej adaugă căldură și farmec oricărui spațiu. Construcție durabilă: Este realizat din fier solid pentru durabilitate. Design versatil: Este perfect pentru a vă ilumina grădina, terasa, verandă sau balcon. Datorită aspectului său natural, se potrivește bine cu diverse stiluri de decorare. Dimensiuni practice: Cu un diametru de 22 cm și o înălțime de 23 cm, felinarul este suficient de mare pentru a crea o atmosferă confortabilă, dar suficient de mic pentru a fi transportat cu ușurință. Include un suport de lumanare din sticla de 10 x 12 cm, perfect pentru lumanari mici. Întreținere ușoară: Este ușor de întreținut, ceea ce îi garantează o viață lungă. Este suficient să curățați în mod regulat suprafața pentru a-și menține frumusețea naturală și funcționalitatea timp de mulți ani.
Producător
Cod produs
77739
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
metal
Lungime (cm)
22
Inaltime (cm)
23
Diametru (cm)
22
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel