Vaza decorativa din impletitura de ratan Seav, 32 cm

  • Vaza decorativa din impletitura de ratan Seav, 32 cm
Vaza decorativa din impletitura de ratan Seav, 32 cm
Vaza decorativa din impletitura de ratan Seav, 32 cm
Vaza decorativa din impletitura de ratan Seav, 32 cm
Vaza decorativa din impletitura de ratan Seav, 32 cm
139,99 RON
109,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 21% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Vaza decorativa din ratan impletitura Seav - adauga farmec natural interiorului tau. Estetica naturii: Această vază decorativă din ratan țesut este un plus excelent pentru orice interior care dorește să introducă elemente de design natural. Culoarea bej a ratanului face ca vaza să se potrivească bine cu diferite culori și stiluri interioare. Durabilă și ușoară: Vaza este extrem de durabilă datorită combinației de ratan și oțel. Vă rugăm să rețineți că este doar în scop decorativ. Cu doar 308 de grame, este ușor de transportat. Diametru 15 cm: Vaza are un diametru optim si are o inaltime de 32 cm. Este suficient de mare pentru a găzdui diferite tipuri de flori uscate sau ramuri. Orificiul cu diametrul de 4,2 cm este potrivit pentru majoritatea plantelor uscate. Versatilitate: Vaza Seav este perfecta pentru decorarea meselor, pervazurilor, raftului sau semineelor. Poate fi folosita ca decor in fiecare zi, dar si la ocazii speciale. O soluție ecologică: Alegând produse din ratan precum această vază, alegi materiale ecologice, regenerabile și biodegradabile, care contribuie la protecția planetei noastre.
Producător
Cod produs
77741
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
metal
Lungime (cm)
15
Inaltime (cm)
32
Diametru (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel