Rama foto de perete Paulo, rustica

  • Rama foto de perete Paulo, rustica
Rama foto de perete Paulo, rustica
Rama foto de perete Paulo, rustica
Rama foto de perete Paulo, rustica
Rama foto de perete Paulo, rustica
109,99 RON
94,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (15,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Rama foto de perete Paulo - un accent rustic in casa ta. Materiale de înaltă calitate: Rama foto Paulo este realizată dintr-o combinație de MDF și sticlă, ceea ce îi asigură durabilitatea și estetica. Datorită greutății sale de 0,65 kg, cadrul este stabil și sigur de agățat pe perete. Stil rustic: Rama foto Paulo are un stil rustic care adaugă căldură și confort oricărui interior. Este o alegere excelentă pentru persoanele care apreciază decorațiunile casnice și liniștite. Culoare neutră: Rama foto este de culoare bej, ceea ce o face potrivită pentru majoritatea culorilor pereților și stilurilor de decorațiuni interioare. Această culoare este, de asemenea, un fundal excelent pentru toate tipurile de fotografii. Dimensiuni adecvate: Măsurând 33,3 cm pe 33,3 cm, rama foto - 10 x 15 cm - este suficient de mare pentru a afișa fotografia preferată, dar suficient de mică pentru a se potrivi cu ușurință într-o varietate de spații. Lățimea de 2,5 cm îi conferă adâncime și structură. Instalare ușoară: În ciuda dimensiunii sale, cadrul este ușor de montat pe perete. Pur și simplu agățați-l pe un cârlig sau un cui robust pentru a adăuga instantaneu o notă personală camerei dvs.
Producător
Cod produs
77748
Numărul de sloturi foto
4
Dimensiunea fotografiei
10x15 cm
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
33,3
Latime (cm)
33,3
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel