Set 3 vaze din sticla, 14 cm

  • Set 3 vaze din sticla, 14 cm
Set 3 vaze din sticla, 14 cm
Set 3 vaze din sticla, 14 cm
Set 3 vaze din sticla, 14 cm
Set 3 vaze din sticla, 14 cm
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Set de 3 vaze de sticla - simplitatea intalneste eleganta. Design elegant: Acest set de 3 vaze de sticla este perfect pentru cei care apreciaza simplitatea si subtilitatea. Designul simplu, dar elegant, face din vazele mici un plus excelent pentru orice cameră, indiferent de stil. Versatilitate: Datorită sticlei transparente, vazele se vor potrivi cu orice floare. Perfectepentru floari, creează un centru de atenție subtil și minimalist. Durabilitate: Fabricate din sticlă durabilă, aceste vaze sunt rezistente la spargere și zgârieturi pentru o utilizare de lungă durată. Dimensiuni perfecte: Inaltimea de 14 cm si diametrul de 7 cm le fac ideale pentru mese mici, rafturi sau pervaze. Greutate și material: Fiecare vază cântărește 220 g, ceea ce garantează stabilitate, fabricată din sticlă de înaltă calitate asigură un aspect elegant și durabilitate.
Producător
Cod produs
77769
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Latime (cm)
7
Inaltime (cm)
14
Diametru (cm)
7
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel