Planta artificiala Rivi, 14 x 20 cm

  • Planta artificiala Rivi, 14 x 20 cm
Planta artificiala Rivi, 14 x 20 cm
Planta artificiala Rivi, 14 x 20 cm
Planta artificiala Rivi, 14 x 20 cm
Planta artificiala Rivi, 14 x 20 cm
279,99 RON
209,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (70,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
O compoziție de plante din suculente artificiale - accentul tău verde. Fiabile și practice: Aceste plante artificiale sunt modalitatea perfectă de a adăuga verdeață casei tale, fără a fi nevoie de udare și întreținere regulată. Aloe adaugă frumusețe naturală, fiind în același timp extrem de practice și durabile. Design estetic: Plantele sunt prezentate într-un ghiveci elegant din ceramică Rivi, care adaugă un aspect modern, minimalist întregului set. Utilizare versatilă: Acest set de plante artificiale este perfect pentru a fi plasat pe un pervaz, birou, raft sau măsuță de cafea. Datorită designului său universal, se va potrivi cu diverse stiluri de interior. Dimensiuni si greutate: Masoara 35 x 12 x 15 cm si cantareste 3 kg, ceea ce ii garanteaza stabilitatea. Plantele au proporțiile potrivite, ceea ce le face să pară naturale și estetice. Material: Plantele sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate care imită plantele reale. Ghiveciul este ceramic, ceea ce adauga un aspect natural intregii compozitii.
Producător
Cod produs
77780
Culoarea dominantă
verde
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
35
Latime (cm)
12
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel