Cos de gunoi Manille, 7 L

  • Cos de gunoi Manille, 7 L
Cos de gunoi Manille, 7 L
Cos de gunoi Manille, 7 L
Cos de gunoi Manille, 7 L
Cos de gunoi Manille, 7 L
119,99 RON
84,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 29% (35,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș țesut pe cadru metalic cu capac, capacitate 7l.

  • Stil și funcțional: Coșul de hârtie Manille nu este doar un recipient practic pentru deșeuri uscate, ci și un element de decor elegant, care va adăuga farmec interiorului. Modelul său împletit și cadrul metalic se potrivesc atât cu aranjamentele moderne, cât și cu cele clasice.
  • Construcție durabilă: Impletitura din poliester pe un cadru metalic oferă nu numai un aspect estetic, ci și durabilitate și rezistență. Poți fi sigur că te va servi mult timp.
  • Capacitate de 7 l: Coșul oferă suficient spațiu pentru deșeurile de hârtie. Este perfect pentru utilizare acasă, la birou sau oriunde altundeva unde aveți nevoie de un mic coș de gunoi.
  • Multifuncțional: Acest coș versatil poate îndeplini diferite funcții, în funcție de nevoile dvs. Poate fi folosit pe post de coș de gunoi uscat, dar și ca un coș elegant pentru produse cosmetice, accesorii de bucătărie sau obiecte mici pe care doriți să le aveți mereu la îndemână. Ești limitat doar de imaginația ta!
  • Design elegant: Culoarea neagră adaugă eleganță și face ca el să se potrivească perfect cu diverse stiluri de design interior. Indiferent dacă aveți un interior modern sau clasic, acest coș va adăuga o notă originală
Cod produs
77810
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
23,5
Latime (cm)
23,5
Inaltime (cm)
32
Capacite (ml)
7000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel