Cutie pentru depozitare 15x31 cm Sienne

Cutie pentru depozitare 15x31 cm Sienne
Cutie pentru depozitare 15x31 cm Sienne
Cutie pentru depozitare 15x31 cm Sienne
Cutie pentru depozitare 15x31 cm Sienne
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipientul textil va facilita organizarea garderobei și va ajuta la menținerea lucrurilor la locul lor

  • Container textil: Dulap deschis VELVET organizer in material elegant ca dimensiuni (lungime x latime x inaltime) 31 x 31 x 15 cm. Laturile organizerului sunt rigidizate. Poate fi pliat complete plat.
  • Utilizare versatilă:containerul va fi perfect atât în ​​​​​​dressing, cât și în biroul nostru de acasă. Poate fi folosit pentru a depozita diverse obiecte mici și în alte încăperi (de exemplu, în hol).
  • Confecționat din velur:recipientul este confecționat din velur plăcut la atingere, care este moale și în același timp arată extrem de elegant. O bibliotecă sau o dulap echipat cu un astfel de recipient va arăta excepțional de elegant.
  • Mâner pentru îndepărtarea ușoară: Mânerul cusut în partea din față a recipientului facilitează extragerea acestuia pentru a scoate sau vizualiza conținutul.
  • Utilizare: recipientul poate fi folosit cu succes pentru a depozita hainele în wardrobe, precum și articolele de zi cu zi pe raft.

Cutie, dulap organizer VELVET, 31 x 15 cm va facilita organizarea spațiului în casa noastră. Datorită aceasta, hainele tale, lenjeria intimă, merceria sau articolele de zi cu zi vor fi ușor de găsit, iar garderoba ta va fi îngrijită și ordonată. Tapițeria din velour conferă containerului stil excepțional și îl face să arate excepțional de elegant.

Cod produs
77816
Culoarea dominantă
mare
,
roz
Material dominant
poliester
,
plastic
Lungime (cm)
31
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
15
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel