Coș pentru pâine Bistro, cadru metalic pătrat

  • Coș pentru pâine Bistro, cadru metalic pătrat
Coș pentru pâine Bistro, cadru metalic pătrat
Coș pentru pâine Bistro, cadru metalic pătrat
Coș pentru pâine Bistro, cadru metalic pătrat
Coș pentru pâine Bistro, cadru metalic pătrat
74,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (20,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Coș metalic cu panza textilă, 25,5 x 25,5 cm.

  • Formă practică: Coșul Bistro este soluția perfectă pentru depozitarea și servirea pâinii. Cadrul său metalic asigură o construcție solidă, iar panza textilă îi conferă eleganță și protejează pâinea de uscare.
  • Dimensiuni universale: Putem pune în el pâine, chifle și alte produse de patiserie.
  • Construcție durabilă: Cadrul este realizat din metal, ceea ce garantează durabilitate și rezistență la deteriorare. Poți fi sigur că te va servi mult timp, păstrându-și funcționalitatea și aspectul estetic.
  • Curățare ușoară: Umplutura textilă a coșului este ușor de îndepărtat și lavabilă la 30 de grade, ceea ce vă permite să-l păstrați curat. Vă puteți bucura de un coș de pâine curat oricând aveți nevoie.
  • O adăugare elegantă a mesei: Coșul Bistro nu este doar practic, ci oferă și stil mesei tale. Țesătura crem pe un cadru negru creează un contrast și este clar vizibil pe masă.
Cod produs
77827
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
metal
Lungime (cm)
25,5
Latime (cm)
25,5
Inaltime (cm)
10,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel