Suport pentru tort, bambus, Ø 28 cm

  • Suport pentru tort, bambus, Ø 28 cm
Suport pentru tort, bambus, Ø 28 cm
Suport pentru tort, bambus, Ø 28 cm
Suport pentru tort, bambus, Ø 28 cm
Suport pentru tort, bambus, Ø 28 cm
Suport pentru tort, bambus, Ø 28 cm
Suport pentru tort, bambus, Ø 28 cm
Suport pentru tort, bambus, Ø 28 cm
74,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru tort din bambus, rotund, Ø 28 cm

  • Material natural: Platoul este realizat din bambus, care este o materie primă naturală. Bambusul este rezistent la umiditate, ceea ce îl face un material ideal pentru contactul cu alimentele. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de deliciile preferate într-un mod sigur pentru mediu.
  • Forma rotunda: Este rotund si are un diametru de 28 cm, ceea ce ofera suficient spatiu pentru aranjarea prajiturii, cupcakes-urilor sau a altor delicii. Poți fi sigur că produsele tale de patiserie vor fi frumos prezentate.
  • Ușor de curățat: Materialul din bambus este ușor de curățat. Doar ștergeți-l cu o cârpă umedă pentru a îndepărta orice murdărie. Este o soluție practică care vă permite să păstrați platoul curat.
  • Picior practic: Are un picior care il ridică deasupra blatului mesei. Acest lucru face ca prăjiturile să fie vizibile și accesibile pentru toată lumea de la masă.
  • Un must-have pentru petreceri: Platoul nu este doar un echipament estetic pentru bucătărie, ci și un instrument practic pentru servirea produselor de patiserie. Folosiți-l la petreceri, întruniri de familie sau în fiecare zi pentru a vă bucura de experiențe gustoase.
Cod produs
77835
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
bambus
Lungime (cm)
28
Inaltime (cm)
28
Diametru (cm)
28
Metoda de ambalare
asamblat
Caracteristici suplimentare
contactul cu alimentele
,
mana de spalat
,
nu este potrivit pentru cuptorul cu microunde
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel