Cos pentru depozitare Manille, 15X31 cm

  • Cos pentru depozitare Manille, 15X31 cm
Cos pentru depozitare Manille, 15X31 cm
Cos pentru depozitare Manille, 15X31 cm
Cos pentru depozitare Manille, 15X31 cm
Cos pentru depozitare Manille, 15X31 cm
69,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Recipient de depozitare, construcție metalică, împletitură de bumbac

  • Capacitate și dimensiuni: Capacitatea de 4 l oferă suficient spațiu pentru a depozita o varietate de produse cosmetice și accesorii. Dimensiunile compacte (15 x 15 x 31 cm) îl fac să se potrivească perfect pe o polita de baie sau pe o masă de toaletă.
  • Formă simplă: Impletitura neagră din bumbac oferă un aspect original. În afară de funcționalitatea sa, coșul este un element decorativ perfect.
  • Organizare și ordine: Cu acest coș, vă puteți organiza cu ușurință cosmeticele și accesoriile într-un singur loc. Fiecare articol își va găsi locul, ceea ce va facilita îngrijirea zilnică.
  • Construcție durabilă: Construcția metalică a coșului asigură durabilitate. Poți fi sigur că te va servi mult timp, păstrând articolele depozitate în stare perfectă.
  • Multifuncționalitate: Acest coș nu este perfect doar pentru baie, ci și pentru alte încăperi, cum ar fi un dormitor sau un birou. Îl poți folosi pentru a stoca diverse articole mici, asigurând ordinea în fiecare spațiu.
Cod produs
77839
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
metal
Lungime (cm)
15
Latime (cm)
31
Inaltime (cm)
15
Metoda de ambalare
asamblat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel