Consola, lemn si metal

  • Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
Consola, lemn si metal
859,99 RON
379,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 56% (480,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Birou în stil mansardă cu două sertare și o nișă - structură metalică stabilă.

  • Utilizare universală: Piesa de mobilier poate fi folosită atât ca birou, cât și ca masă. Perfect pentru camera de zi sau birou. Este locul perfect pentru a depozita cele mai necesare lucruri sau pentru a expune decoratiuni.
  • Constructie metalica: Picioarele sunt stabile si durabile - sarcina maxima este de 20 kg. Puteți fi sigur că nu este doar elegant, ci și practic în utilizarea de zi cu zi.
  • Capacitate și organizare: Blatul este echipat cu două sertare care măsoară 25 x 28,5 x 8,5 cm și o nișă centrală. Fie că este vorba despre documente, accesorii de birou sau alte lucruri, poți fi sigur că vor fi bine organizate.
  • Auto-asamblare: Consola Aliaj este ușor de asamblat. Instrucțiunile de montare sunt incluse în kit. În scurt timp te poți bucura de o nouă piesă de mobilier care va completa amenajarea interiorului tău.
  • Design mansardă: Consola are un design modern care adaugă stil interiorului tău. Grosimea mesei de 12 cm și dimensiunile de 100 x 35 x 80 cm fac din aceasta o piesă de mobilier practică și atractivă, care se va remarca în orice încăpere.
Cod produs
77842
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
metal
Lungime (cm)
100
Latime (cm)
35
Inaltime (cm)
80
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel