Cana termica CONNECT COFFEE, 300 ml, KOZIOL

  • Cana de cafea închisă - bea o băutură din boabele preferate în drum spre serviciu sau la plimbare și ai grijă de mediul înconjurător
Cana termica CONNECT COFFEE, 300 ml, KOZIOL
Cana termica CONNECT COFFEE, 300 ml, KOZIOL
Cana termica CONNECT COFFEE, 300 ml, KOZIOL
Cana termica CONNECT COFFEE, 300 ml, KOZIOL
64,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 40% (26,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Cana de cafea închisă - bea o băutură din boabele preferate în drum spre serviciu sau la plimbare și, în același timp, ai grijă de mediul înconjurător Dimensiuni si capacitate: cana CONNECT COFFEE are dimensiunea perfecta pentru a tine cafeaua ta preferata cu lapte. Diametrul de 8,3 cm și înălțimea de 10,4 cm asigură o experiență gustativă confortabilă. Sigura și ușor de curățat: Fabricata din termoplastic indistructibil, sigur pentru sănătate, fără melamină, formaldehidă și BPA. O poți spăla în siguranță în mașina de spălat vase. Utilizare confortabilă: cana a fost concepută pentru confortul dumneavoastră. Construcția adecvată previne arsurile mâinilor, iar interiorul profilat vă permite să beți confortabil cafeaua preferată în cel mai convenabil mod. Grija pentru mediul inconjurator chiar si atunci cand bei cafea: Cana de cafea la pachet de la marca KOZIOL este o solutie ecologica care evita folosirea cestilor de unica folosinta. Se potrivește cu suporturile standard pentru mașină: Datorită dimensiunii sale adecvate, cana CONNECT COFFEE se potrivește cu ușurință în suporturile standard pentru mașină, permițându-vă să vă bucurați de cafeaua preferată din mers. Cana perfectă pentru cappuccino? Capacitatea optima (300 ml) si designul bine gandit fac cafeaua sa aiba un gust bun, nu se raceste si ramane calda si aromata mai mult timp. Închiderea superioară aderă bine. Cana este usoara - rezistenta la spargere si zgarieturi. A fost produsa în întregime în Germania. Nu este doar un design frumos, ci și grijă pentru mediu. Amprenta de carbon a fost redusă la minimum în timpul producției.
Producător
Cod produs
77882
Culoarea dominantă
antracit
Material dominant
plastic
Inaltime (cm)
10,4
Diametru (cm)
8.3
Capacite (ml)
300
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel