Set 3 umerașe din lemn de arțar

  • Set 3 umerașe din lemn de arțar
Set 3 umerașe din lemn de arțar
Set 3 umerașe din lemn de arțar
Set 3 umerașe din lemn de arțar
Set 3 umerașe din lemn de arțar
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Set umerase din lemn, 44,5 x 23 cm.

  • Formă standard: Umerasele vă vor ajuta să vă organizați spațiul din garderobă. Forma lor clasică se va potrivi chiar și pentru bluze sau pulovere, datorită cărora veți organiza excesul de haine.
  • 3 piese incluse: Setul include 3 umerase, ideale pentru depozitarea diferitelor tipuri de haine. Fiecare are o bară pentru pantaloni, permițând agățarea comodă.
  • Materiale durabile: Umerașele sunt fabricate din lemn, care oferă un suport solid pentru hainele tale. Cârligele metalice nu se deformează și nu alunecă de pe bară.
  • Dimensiuni universale: Dimensiunile umeraselor (44,5 x 23 x 1,2 cm) se potrivesc cu majoritatea dulapurilor, permițând utilizarea liberă indiferent de dimensiunea și amenajarea spațiului.
  • Culori disponibile: Umerasele sunt disponibile în două culori clasice: alb și negru. O poți alege pe cea care se potrivește cel mai bine garderobei tale.
Cod produs
77894
numărul de piese din set
3
Culoarea dominantă
alb
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
44,5
Latime (cm)
1,2
Inaltime (cm)
23
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel