Covoras de intrare, fibre de nucă de cocos, 59 x 39 cm

  • Covoras de intrare, fibre de nucă de cocos, 59 x 39 cm
Covoras de intrare, fibre de nucă de cocos, 59 x 39 cm
Covoras de intrare, fibre de nucă de cocos, 59 x 39 cm
Covoras de intrare, fibre de nucă de cocos, 59 x 39 cm
Covoras de intrare, fibre de nucă de cocos, 59 x 39 cm
74,99 RON
64,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 13% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor din fibre de nucă de cocos cu model care reține murdăria

  • Reținere eficientă a murdăriei și a umezelii: Preșul din fibră de cocos reține perfect murdăria și umezeala, protejând interiorul casei dvs. de murdărie. Modelul curăță suplimentar tălpile pantofului.
  • Construcție durabilă: Fibra de cocos nu este doar eficientă în reținerea murdăriei, ci și rezistentă la deteriorare. Datorită acestui fapt, covorul este durabil în utilizare.
  • Protecția podelei: Dimensiunile universale ale preșului, permit plasarea acestuia la ușile standard. Este o protecție eficientă a podelei împotriva murdăriei și umezelii.
  • Design elegant: Preșul are un design atractiv care adaugă eleganță casei tale. Acest model îl face nu doar un element funcțional, ci și un ornament.
  • Întreținere ușoară: Este ușor de curățat. Puteți îndepărta murdăria și resturile cu un aspirator sau scuturați-l afară. Este o soluție practică care menține preșul curat și gata de utilizare ulterioară.
Cod produs
77920
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
fibra de cocos
Lungime (cm)
59
Latime (cm)
39
Inaltime (cm)
1,6
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel