Covoraș de intrare, cauciuc, 60 x 40 cm

  • Covoraș de intrare, cauciuc, 60 x 40 cm
Covoraș de intrare, cauciuc, 60 x 40 cm
Covoraș de intrare, cauciuc, 60 x 40 cm
Covoraș de intrare, cauciuc, 60 x 40 cm
Covoraș de intrare, cauciuc, 60 x 40 cm
59,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 17% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Covor de intrare, covoraș de cauciuc antiderapant.

  • Oprirea efectivă a murdăriei: Un covoraș de intrare din cauciuc este soluția perfectă pentru a menține curatenia, praful, nisipul și umezeala departe de casă. Preșul gri îndepărtează eficient murdăria de pe pantofi, prevenind răspândirea acestora pe podea.
  • Design antiderapant: Covorașul are un cadru de cauciuc care asigură stabilitatea și asigură că nu se va mișca în timpul utilizării. Cadrul cu profil larg menține covorașul pe loc, minimizând riscul de alunecare.
  • Multifuncționalitate: Covorașul este ideal pentru hol, coridor sau alte intrări în casă. Poate fi folosit și în încăperi cu trafic mai mare, cum ar fi birouri sau magazine.
  • Dimensiuni practice: Covorașul măsoară 60 x 40 cm și are o grosime de 0,5 cm, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea ușilor standard. Dimensiunea sa compactă vă permite să îl plasați cu ușurință oriunde, fără a ocupa prea mult spațiu.
  • Ușor de curățat: Covorașul de cauciuc este ușor de curățat. Este suficient să-l scuturați sau să-l ștergeți cu o cârpă umedă pentru a scăpa de murdăria acumulată. De asemenea, puteți folosi un aspirator pentru a îndepărta resturile mici.
Cod produs
77921
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
cauciuc
Lungime (cm)
60
Latime (cm)
40
Inaltime (cm)
0,5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel