Tocator din lemn de mango, 40 x 19,5 cm

  • Tocator din lemn de mango, 40 x 19,5 cm
Tocator din lemn de mango, 40 x 19,5 cm
Tocator din lemn de mango, 40 x 19,5 cm
Tocator din lemn de mango, 40 x 19,5 cm
Tocator din lemn de mango, 40 x 19,5 cm
119,99 RON
89,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Tocator din lemn cu maner metalic, 40 x 19,5 cm, lemn de mango.

  • Lemn natural de mango: Este fabricat din lemn de mango, care nu numai ca asigura durabilitate, dar adauga si un farmec natural interiorului bucatariei tale. Modelul în formă de os de pește conferă un aspect unic.
  • Dimensiuni optime: Măsoară 40 x 19,5 cm și are o grosime de 2 cm, oferind suficient spațiu pentru tăierea comodă a diferitelor produse. Lungimea și lățimea suficientă fac tocatorul practic și ușor de utilizat.
  • Mâner metalic: Este echipat cu un mâner metalic negru. Mânerul nu numai că îi adaugă un aspect modern, dar îl face și mai ușor de transportat și depozitat.
  • Multifuncționalitate: Nu este perfect doar pentru tăierea diferitelor produse, ci poate fi folosit și ca tavă de servire. Îl poți folosi pentru a servi sandvișuri, brânză, fructe și multe alte feluri de mâncare.
  • Ușor de curățat: Lemnul de mango este ușor de curățat, doar ștergeți tocatorul cu o cârpă umedă după utilizare. În plus, lemnul are proprietăți naturale antibacteriene, ceea ce îl face o alegere igienica în bucătărie.
Cod produs
77923
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
40
Latime (cm)
19,5
Inaltime (cm)
2
Caracteristici suplimentare
mana de spalat
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel