Carafa din sticlă cu dop, 900 ml

  • Carafa din sticlă cu dop, 900 ml
Carafa din sticlă cu dop, 900 ml
Carafa din sticlă cu dop, 900 ml
Carafa din sticlă cu dop, 900 ml
Carafa din sticlă cu dop, 900 ml
64,99 RON
43,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 32% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Carafa decorativa cu model, sticla groasa.

  • Carafa de sticlă cu dop: Carafa de sticlă nu afectează gustul băuturilor depozitate. Dopul umplut cu cauciuc asigură o inchidere etanșă, păstrând aroma și prospețimea conținutului.
  • Sticlă transparentă: Carafa este transparentă, datorită căreia putem controla cantitatea de băutură. Reumplerea carafei poate fi planificată în consecință.
  • Capacitate de 900 ml: Carafa are o capacitate de 900 ml, ceea ce o face ideală pentru depozitarea și servirea unei varietăți de băuturi. Puteți păstra cu ușurință apă, sucuri, vin și alte băuturi preferate în ea. Datorită acestei capacități, puteți gestiona cu ușurință atât întâlniri mici, cât și mai mari.
  • Sticlă groasă: Carafa este realizată din sticlă groasă, ceea ce asigură rezistență și durabilitate. Poți fi sigur că te va servi mult timp.
  • Funcțională și decorativă: Carafa este atât funcțională, permițându-vă să depozitați și serviți băuturi, cât și decorativă, adăugând eleganță la interior. Poate fi un frumos element decorativ în timpul întâlnirilor cu familia și prietenii.
  • Gâtul carafei conturat: Gâtul carafei conturat este conceput pentru a preveni scurgerea la turnare. Datorită acestui lucru, vă puteți bucura de o servire curată și precisă a băuturilor.
Cod produs
77929
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
24
Diametru (cm)
9,7
Capacite (ml)
900
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel