Cap de dus cu 3 functii, Ø 11 cm

  • Cap de dus cu 3 functii, Ø 11 cm
Cap de dus cu 3 functii, Ø 11 cm
Cap de dus cu 3 functii, Ø 11 cm
Cap de dus cu 3 functii, Ø 11 cm
Cap de dus cu 3 functii, Ø 11 cm
64,99 RON
54,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 15% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Cap de duș cu 3 funcții, Ø 11 cm

  • Jet de apă reglabil: Capul de duș de 26 x 11 cm vă permite să ajustați cu ușurință jetul de apă după preferințele dvs. Datorită acestui fapt, vă puteți bucura de confort în timp ce faceți baie.
  • Dimensiuni compacte: Receptorul măsoară 12 x 5 x 26 cm, ceea ce îl face confortabil de utilizat. Forma sa se adaptează in mână.
  • Trei funcții: Dușul de mână oferă trei funcții diferite care vă permit să alegeți debitul de apă preferat. Puteți personaliza dușul în funcție de nevoile dvs.
  • Culori disponibile: Capul de duș este disponibil în două culori: negru mat și argintiu. Puteți alege culoarea care se potrivește cel mai bine decorului băii dumneavoastră.
  • Material durabil: Capul de duș este fabricat din material ABS pentru durabilitate pe termen lung. Puteți fi sigur că vă va servi mulți ani.
Cod produs
77937
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
26
Diametru (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel