Cap de dus cu 3 functii Ø 11 cm cu furtun de dus

  • Cap de dus cu 3 functii Ø 11 cm cu furtun de dus
Cap de dus cu 3 functii Ø 11 cm cu furtun de dus
Cap de dus cu 3 functii Ø 11 cm cu furtun de dus
Cap de dus cu 3 functii Ø 11 cm cu furtun de dus
Cap de dus cu 3 functii Ø 11 cm cu furtun de dus
109,99 RON
79,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 27% (30,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Furtun dus 150 cm cu dus de mana cu 3 functii Ø 11 cm si suport.

  • Cap de duș cu 3 funcții: Capul de duș cu diametrul de 11 cm are trei funcții diferite pe care le puteți schimba cu ușurință în timpul dușului, rotind capul. Datorită acestui lucru, puteți ajusta fluxul de apă la preferințele și nevoile dvs.
  • Furtun flexibil din oțel inoxidabil: Furtunul de duș cu lungimea de 150 cm este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce asigură confort la folosirea dușului. Lungimea acestuia vă permite să vă mișcați liber sub duș.
  • Suport de perete convenabil: Setul include un suport de perete care vă permite să puneți jos capul de duș într-un mod practic și ușor. Îl puteți monta la înălțimea potrivită pentru un acces ușor la receptor.
  • Sistem de montare universal: Furtunul de duș și receptorul sunt compatibile cu majoritatea furtunurilor și robinetelor standard, astfel încât să le puteți utiliza liber în baie fără a fi nevoie de elemente de asamblare suplimentare.
  • Ușor de curățat: Capul de duș are garnituri de cauciuc pentru a preveni acumularea de calcar. Setul este disponibil in doua culori: negru mat si argintiu.
Cod produs
77939
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
plastic
Lungime (cm)
11,5
Latime (cm)
8,5
Inaltime (cm)
25,5
Diametru (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel