Set de dus cu cap de dus Ø 11 cm, 3 functii si furtun

  • Set de dus cu cap de dus Ø 11 cm, 3 functii si furtun
Set de dus cu cap de dus Ø 11 cm, 3 functii si furtun
Set de dus cu cap de dus Ø 11 cm, 3 functii si furtun
Set de dus cu cap de dus Ø 11 cm, 3 functii si furtun
Set de dus cu cap de dus Ø 11 cm, 3 functii si furtun
159,99 RON
119,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 25% (40,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Furtun de duș cu cap de duș și șină - set de baie din oțel inoxidabil

  • Fabricat din oțel inoxidabil: Setul de duș este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce garantează durabilitate și rezistență la coroziune. Două variante de culoare disponibile: negru mat și argintiu.
  • Cap de duș multifuncțional: Capul de duș cu diametrul de 11 cm are trei moduri de jet de apă care pot fi reglate cu ușurință prin rotirea capului. Datorită acestui lucru, puteți ajusta fluxul de apă după preferințele dvs.
  • Furtun flexibil: Furtunul de duș este fabricat din oțel inoxidabil și are 150 cm lungime. Flexibilitatea furtunului asigură confort la folosirea dușului.
  • Soluții practice: Setul include un suport de perete cu un suport glisant pentru receptor care vă permite să reglați înălțimea și unghiul jetului de apă la preferințele individuale. Bara de 60 cm lungime asigură confortul utilizării dușului pentru utilizatorii de diferite înălțimi. Setul include, de asemenea, toate accesoriile necesare de montare.
  • Două variante de culoare Setul de duș este disponibil în două variante de culoare: negru mat și argintiu. Puteți alege culoarea care se potrivește cel mai bine cu baia dvs.
Cod produs
77942
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
18,5
Latime (cm)
1,9
Inaltime (cm)
60
Diametru (cm)
11
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel