Furtun pentru dus, inox, 150 cm, fir 1/2

  • Furtun pentru dus, inox, 150 cm, fir 1/2
Furtun pentru dus, inox, 150 cm, fir 1/2
Furtun pentru dus, inox, 150 cm, fir 1/2
Furtun pentru dus, inox, 150 cm, fir 1/2
Furtun pentru dus, inox, 150 cm, fir 1/2
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Furtun de duș lung, 150 cm, oțel inoxidabil.

  • Oțel inoxidabil: Furtunul de duș este fabricat din oțel inoxidabil, ceea ce garantează durabilitatea. Furtunul va arăta plăcut din punct de vedere estetic și practic în același timp.
  • Lungime 150 cm: Furtunul are 150 cm lungime, oferindu-vă mai multă libertate de mișcare atunci când utilizați dușul. Dușurile zilnice vor deveni mai confortabile.
  • Finisajul cromat: Finisajul cromat adaugă un aspect estetic și se potrivește cu majoritatea aranjamentelor de baie. Furtunul va oferi baii un aspect modern.
  • Cablu PVC: Cablul este fabricat dintr-un material PVC durabil și flexibil, care este rezistent la deteriorare. Puteți fi sigur că furtunul va fi ușor de utilizat și durabil.
  • Instalare ușoară: Furtunul este echipat cu elemente de montare filetate de F1/2 inch, ceea ce facilitează asamblarea și dezasamblarea acestuia. Îl puteți conecta cu ușurință la capul de duș și la armăturile de baie.
Cod produs
77943
Culoarea dominantă
argint
Material dominant
oțel inoxidabil
Lungime (cm)
150
Diametru (cm)
1,3
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel