Puf cu sezut din catifea si picioare din lemn, inaltime 38 cm

  • Puf cu sezut din catifea si picioare din lemn, inaltime 38 cm
Puf cu sezut din catifea si picioare din lemn, inaltime 38 cm
Puf cu sezut din catifea si picioare din lemn, inaltime 38 cm
Puf cu sezut din catifea si picioare din lemn, inaltime 38 cm
Puf cu sezut din catifea si picioare din lemn, inaltime 38 cm
129,99 RON
/ buc. brut
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Puf rotund cu sezut din catifea si picioare din lemn, inaltime 38 cm - o piesa de mobilier eleganta pentru living.

  • Dimensiuni practice: Cu un diametru de 28 cm și o înălțime de 38 cm, puful se potrivește perfect în diverse spații. Indiferent dacă aveți nevoie de un loc suplimentar în sufragerie sau pe hol, puful va crea un loc confortabil în care să vă așezați.
  • Picioare din lemn și finisaj catifelat: Cadrul din lemn cu patru picioare este stabil, în timp ce finisajul catifelat al scaunului oferă un plus de eleganță. Această combinație face ca acest puf să fie nu doar funcțional, ci și estetic.
  • Selectarea culorilor: Există două variante de culoare: gri și negru. Puteți potrivi culoarea pufului cu interiorul dvs. alegându-l pe cel care se potrivește cel mai bine stilului și preferințelor dvs.
  • Versatilitate și funcționalitate: Puteți plasa puful în sufragerie ca loc suplimentar, în hol ca loc de încălțat sau în dulap ca un echipament elegant. Culorile universale vor face puful să se potrivească cu interiorul.
  • Finisajul elegant: Puful cu sezut din catifea si picioare din lemn nu este doar o piesa de mobilier practica, ci si un plus elegant pentru interior. Picioarele din lemn adaugă un accent natural interiorului.
Cod produs
77949
Culoarea dominantă
negru
Material dominant
lemn
Lungime (cm)
33,5
Inaltime (cm)
38
Diametru (cm)
28
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel