Dispenser pentru sapun lichid, din sticla texturata, 400 ml

  • Dispenser pentru sapun lichid, din sticla texturata, 400 ml
Dispenser pentru sapun lichid, din sticla texturata, 400 ml
Dispenser pentru sapun lichid, din sticla texturata, 400 ml
Dispenser pentru sapun lichid, din sticla texturata, 400 ml
Dispenser pentru sapun lichid, din sticla texturata, 400 ml
49,99 RON
30,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 38% (19,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Dozator de săpun , 400 ml.

  • Design original: Sunt disponibile două versiuni ale dozatorului: cu o textură în dungi și sticlă netedă. Textura în dungi adaugă caracter, în timp ce sticla netedă arată minimalist. Poți potrivi dozatorul la stilul băii tale..
  • Capacitate 400 ml: Dozatorul are o capacitate de 400 ml. Este transparent, datorită căruia putem completa aprovizionarea cu lichid la momentul potrivit.
  • Funcționalitate și versatilitate: Dozatorul de sticlă este potrivit atât pentru săpun lichid, cât și pentru lichide de spălat vase. Îl poți amplasa în baie, bucătărie, toaletă sau chiar în atelier, asigurând igiena și confortul în diverse spații.
  • Fabricat din sticlă:Dozatorul este fabricat din sticlă care este rezistentă la deteriorare. Dozatorul poate fi folosit mulți ani.
  • Pompă convenabilă: Dozatorul este echipat cu o pompă care permite distribuirea ușoară și convenabilă a săpunului sau a lichidului de spălat vase. Datorită acestuia, puteți controla cu precizie cantitatea de produs, ceea ce asigură economii și minimizează risipa.
Cod produs
77951
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Latime (cm)
7,5
Inaltime (cm)
19,5
Diametru (cm)
7,5
Capacite (ml)
400
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel