Pernă de călătorie pentru copii Ursuleț de pluș, 30 x 30 cm

  • Pernă de călătorie pentru copii Ursuleț de pluș, 30 x 30 cm
Pernă de călătorie pentru copii Ursuleț de pluș, 30 x 30 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Pernă de călătorie pentru copii - o pernă de călătorie cu model de ursuleț.

  • Confortabila: Perna de călătorie în formă de semilună pentru copii oferă un sprijin confortabil atunci când călătoresc cu mașina, avionul sau trenul. Datorită acesteia, copilul dumneavoastră se va putea odihni și relaxa în timpul călătoriei.
  • Model de plus: Are un model drăguț de ursuleț care va face călătoria și mai liniștită pentru cel mic. Acesta este un element suplimentar care va trezi imaginația și va crea o atmosferă prietenoasă.
  • Dimensiuni compacte: Dimensiunile de 30 x 30 cm fac perna de călătorie perfectă pentru a se potrivi într-o mașină, un bagaj de mână sau un rucsac. Nu ocupă mult spațiu și, în același timp, oferă un suport adecvat pentru gâtul copilului.
  • Fabricată din poliester: Perna de călătorie este realizată din material poliester, care este ușor de curățat și rezistent la deteriorare. Puteți fi sigur că vă va servi pentru multe călătorii.
  • Culori disponibile: Alege dintre trei culori disponibile: bej, roz și maro, asortând perna la preferințele copilului tău. Fiecare culoare este plăcută ochiului și se armonizează perfect cu designul pernei.
Producător
Cod produs
77961
Culoarea dominantă
roz
Material dominant
poliester
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel