Umbrela mare, model Kiss, Ø 110 cm

  • Umbrela mare, model Kiss, Ø 110 cm
Umbrela mare, model Kiss, Ø 110 cm
Umbrela mare, model Kiss, Ø 110 cm
Umbrela mare, model Kiss, Ø 110 cm
Umbrela mare, model Kiss, Ø 110 cm
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Umbrelă mare cu mâner confortabil și model original, diametru 110 cm

  • Înălțime 82 cm: Cu o înălțime de 82 cm, umbrela oferă o protecție suficientă nu numai peste cap, ci și peste umeri. Vei fi bine protejat de ploaie și te vei putea mișca liber.
  • Modele originale: Există două modele drăguțe din care puteți alege. Puteți alege o umbrelă cu buline negre cu o gură mare, roșie contrastantă sau o umbrelă cu dungi negre cu grafică identică. Este un accent unic care va atrage atenția trecătorilor.
  • Pabilabilă și practică: Această umbrelă este pliabilă pentru o depozitare ușoară. O poți agăța comod pe dulap sau pe un cârlig. Este o soluție ideală pentru persoanele care prețuiesc organizarea locului.
  • Fabricată din material durabil: Această umbrelă este fabricată din poliester, care este durabil și rezistent la apă. Puteți fi sigur că vă veți bucura de o protecție fiabilă chiar și în timpul ploilor abundente.
  • Adăugați o notă originală stilului dvs.: Faceți umbrela să iasă în evidență din mulțime! Alege unul dintre cele două modele originale care vor adăuga farmec chiar și în zilele înnorate. Bucurați-vă nu numai de protecție împotriva ploilor, ci și adăugați o notă originală stilului dvs.
Producător
Cod produs
77969
Culoarea dominantă
multicolor
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
12
Latime (cm)
5
Inaltime (cm)
82
Diametru (cm)
110
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel