Umbrela pliabila, Ø 58 cm

  • Umbrela pliabila, Ø 58 cm
Umbrela pliabila, Ø 58 cm
Umbrela pliabila, Ø 58 cm
Umbrela pliabila, Ø 58 cm
Umbrela pliabila, Ø 58 cm
369,99 RON
49,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 86% (320,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Protecție eficientă împotriva ploii, o umbrelă mare cu mâner confortabil, înălțime de 82 cm

  • Diametrul umbrelei 58cm: Această umbrelă pliabilă cu diametrul 58cm oferă o gamă largă de protecție împotriva ploii. Indiferent de intensitatea precipitațiilor, puteți conta pe o protecție eficientă.
  • Mâner curbat confortabil: Umbrela are un mâner curbat pentru o prindere confortabilă și ușoară. Datorită acestui lucru, puteți folosi confortabil umbrela pentru o perioadă mai lungă de timp.
  • Înălțime 82 cm: Cu o înălțime de 82 cm, umbrela oferă protecție suplimentară nu numai peste cap, ci și peste umeri. Indiferent de înălțimea ta, vei fi bine protejat de ploaie.
  • Ușor de depozitat: Umbrela este pliabilă și are o îndoire în mâner, ceea ce o face ușor de depozitat. O poți agăța convenabil de un cârlig sau o poți ascunde într-un dulap, economisind spațiu.
  • Fabricată din poliester rezistent: Această umbrelă este fabricată din poliester rezistent la apă. Datorită acestui fapt, vă puteți bucura de protecție pe termen lung chiar și în timpul ploilor abundente.
Producător
Cod produs
77972
Culoarea dominantă
gri
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
11
Latime (cm)
4
Inaltime (cm)
82
Diametru (cm)
58
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel