Sticla cu inchidere arc, 1 l

  • Sticla cu inchidere arc, 1 l
Sticla cu inchidere arc, 1 l
Sticla cu inchidere arc, 1 l
Sticla cu inchidere arc, 1 l
Sticla cu inchidere arc, 1 l
49,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 22% (11,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Sticlă confortabilă din sticlă - echipată cu o închidere etanșă cu arc

  • Sticlă, 1 L cu închidere cu arc: Fabricată din sticlă de înaltă calitate, această sticlă de 1 litru este ideală pentru depozitarea băuturilor și a lichidelor. Performanța sa asigură durabilitate și fiabilitate.
  • Model decorativ: Un model decorativ este vizibil pe suprafața sticlei, ceea ce face ca sticla sa fie un element decorativ excelent.
  • Sticlă transparentă cu model: Sticla din care este făcută este transparentă, ceea ce vă permite să vedeți conținutul și să verificați cantitatea acestuia fără a o deschide. Acest lucru facilitează, de asemenea, curățarea sticlei, deoarece puteți vedea cu ușurință orice murdărie.
  • Închidere convenabilă: Sticla are o închidere din plastic alb care este ușor de deschis și închis. În plus, are un inel de silicon care asigură etanșeitatea și protejează împotriva scurgerilor.
  • Dimensiuni practice și greutate: Sticla măsoară 8,6 cm în diametru și 28 cm în înălțime. Greutatea sa este de 645 de grame, ceea ce o face ușor de transportat. Datorită acestor dimensiuni și greutăți, sticla este confortabilă de utilizat și se potrivește perfect în mână.
Producător
Cod produs
77978
Culoarea dominantă
transparent
Material dominant
sticlă
Inaltime (cm)
28
Diametru (cm)
8,5
Capacite (ml)
1000
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel