Sac pentru pantofi cu ursuleț de pluș

  • Ghiozdan pentru pantofi cu ursuleț de pluș
Sac pentru pantofi cu ursuleț de pluș
Sac pentru pantofi cu ursuleț de pluș
Sac pentru pantofi cu ursuleț de pluș
Sac pentru pantofi cu ursuleț de pluș
69,99 RON
59,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 14% (10,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv
Ghiozdan pentru pantofi cu ursuleț de pluș. Dimensiuni universale: Ghiozdan cu inaltimea de 35 cm, latimea de 30 cm si grosimea de 2 cm este locul perfect pentru incaltaminte sau alte lucruri pentru scoala. Design original: Ghiozdanul este disponibil în două culori fermecătoare - bej cu motiv iepuraș și maro cu motiv ursuleț. Modelele originale încurajează copilul să meargă la școală și adaugă bucurie în timpul sarcinilor de zi cu zi. Utilizare funcțională: Poate fi folosit pentru multe semestre - la grădiniță pentru pantofi, iar la școală pentru haine sau primele caiete. Materialul din poliester este durabil și ușor de curățat. Inchidere usoara: Are un sistem practic de inchidere cu snururi ingustate. Copilul poate închide ușor și rapid geanta, păstrând toate articolele în siguranță în interior. Multifunctionalitate: Pe langa depozitarea pantofilor, poate fi folosit si in alte scopuri - pentru tinute pentru cursurile de educatie, depozitare accesorii sau ca geanta creativa pentru obiecte mici. Versatilitatea sa îl face un accesoriu indispensabil pentru fiecare elev.
Cod produs
77981
Culoarea dominantă
bej
Material dominant
poliester
Lungime (cm)
30
Latime (cm)
2
Inaltime (cm)
35
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel