Suport pentru servetele Bistro, 18 x 18 cm

  • Suport pentru servetele Bistro, 18 x 18 cm
Suport pentru servetele Bistro, 18 x 18 cm
Suport pentru servetele Bistro, 18 x 18 cm
Suport pentru servetele Bistro, 18 x 18 cm
Suport pentru servetele Bistro, 18 x 18 cm
59,99 RON
38,99 RON
/ buc. brut
Tu salvezi 35% (21,00 RON).
SuperFair.Shop badge Expediem toate coletele în termenul declarat

Avem premiul SuperFair.Shop ™, conform căruia expedierile noastre sunt monitorizate automat zilnic pentru respectarea timpului de expediere declarat.

Premiul acordat înseamnă că expedierile noastre sunt expediate conform planificării. De asemenea, ne pasă de siguranța și confortul dumneavoastră.

Returnarea ușoară a mărfurilor în termen de30de zile de la cumpărare, din orice motiv

Suport pentru șervețele de masă - un plus elegant pentru restaurante și petreceri

  • Suport pentru șervețele Bistro, 18 x 18 cm: Fabricat din MDF maro, suportul pentru șervețele de 18 x 18 cm se potrivește perfect în interiorul restaurantului.
  • Constructie metalica: Suportul pentru servetele are o constructie solida din metal pulverizat negru, asigurand durabilitate si stabilitate.
  • Dimensiuni practice: Suportul pentru șervețele măsoară 18x18x5 cm, ceea ce îl face ideal pentru depozitarea șervețelelor de dimensiuni standard.
  • Ușor de curățat: Datorită utilizării MDF-ului și a unei structuri metalice, suportul pentru șervețele este ușor de curățat și de păstrat curat.
  • Ambalare convenabilă: Fiecare suport pentru șervețele este ambalat într-o pungă cu bule, care asigură livrarea în siguranță a produsului.
Cod produs
77996
Culoarea dominantă
maro
Material dominant
MDF
Lungime (cm)
18
Latime (cm)
18
Inaltime (cm)
5
Solicitați un produs
Dacă descrierea de mai sus este insuficientă pentru dvs., trimiteți-ne întrebarea dvs. cu privire la acest produs. Vom încerca să răspundem cât de repede putem. Datele sunt prelucrate în conformitate cupolitica de confidențialitate. Prin trimiterea lor, acceptați prevederile acestuia.
Adaugă opinie
Evaluarea dumneavoastră:
5/5
Adăugați propria fotografie de produs:
pixel